Advocaat

Mr. J.J. (Jaap) Wolleswinkel

Wolleswinkel
"Schroom niet een advocaat te raadplegen als u de situatie niet meer volledig kunt overzien. Een korte gedachtewisseling geeft u vaak al duidelijkheid of vervolgacties verstandig zijn."

Mr. J.J. (Jaap) Wolleswinkel is vanaf 2012 werkzaam in de advocatuur. Hij zet zich sindsdien met genoegen in voor de belangen van zowel bedrijven als particulieren. Zijn praktijk richt zich met name op het contractenrecht en het vermogensrecht. Hij heeft een bijzondere interesse voor de Bouw & Vastgoed praktijk. 


Mr. J.J. Wolleswinkel helpt u problemen te voorkomen door te zorgen voor goede contracten. Indien er toch problemen ontstaan dan vindt u in hem een alerte belangenbehartiger. Zowel in schikkingsonderhandelingen als in de rechtszaal staat hij graag voor u op de bres.


In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten is het werkgebied van mr. Wolleswinkel geregistreerd als algemene praktijk (civiel recht). Op dit rechtsgebied worden jaarlijks door het volgen van cursussen tenminste tien opleidingspunten behaald.


Lidmaatschappen:
Vereniging van Bouwrecht Advocaten 
Vereniging van Jonge Onroerend goed Juristen


Wolleswinkel

Mr. J.J. (Jaap) Wolleswinkel
Advocaat


Stuur een mail 0342 491 028